Consiliul Național al IMM-urilor din România, relansează campania #ROMANIATRICOLORA cu ocazia Zilei Naționale a României

Consiliul Național al IMM-urilor din România, relansează campania #ROMANIATRICOLORA cu ocazia Zilei Naționale a României

Consiliul Național al IMM-urilor din România, relansează campania #ROMANIATRICOLORA cu ocazia Zilei Naționale a României.

Campania de responsabilitate socială se adreseaază antrerenorilor români și vizează arborarea a 500.000 de steaguri ale României în cadrul firmelor, fabricilor, sediilor antreprenorilor, făcând totodată un apel la solidaritate și unitate în rândul acestora.

Ce trebuie să facă antreprenorii:

  1. Să arboreze steagul României în cadrul firmei;
  2. Să posteze o poză pe pagina de Facebook a firmei cu #ROMANIATRICOLORA;
  3. Să transmită provocarea către alți 5 antreprenori.

Campania #ROMANIATRICOLORA a fost lansată de către CNIPMMR în anul 2016 în cadrul evenimentului „Topul Național al Firmelor Private din România”, eveniment care a adunat peste 400 de antreprenori care s-au alăturat inițiativei.

“Toți cetățenii României , indiferent de etnie , rasă sau religie trebuie să fie solidari și unitari, respectând tricolorul. În ziua de 1 Decembrie să fim 500.000 de Imm-iști care arboreaza tricolorul, simbol al libertății și suveranității. Suntem obligați de istorie să ne iubim și să ne respectăm drapelul național, așa cum ne respectăm simbolurile personale sau propriile afaceri.” ne-a transmis domnul Sterică Fudulea, secretar general al CNIPMMR.

vizualizari 265 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *