Un bărbat, care a distrus uşa de acces în bloc, s-a ales cu dosar penal

Un bărbat, care a distrus uşa de acces în bloc, s-a ales cu dosar penal

Un bărbat, care a distrus uşa de acces în bloc, s-a ales cu dosar penal

 În data de 25 noiembrie, în jurul orei 16.50, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină pe strada 1848 din municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat o distrugere.

Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au fost întâmpinaţi de apelant care a declarat faptul că, în timp ce se afla la Asociaţia de proprietari, unde este şi preşedinte, a venit o femeie care locuieşte în aceeaşi zonă, sesizând faptul că un bărbat a lovit cu piciorul uşa de acces în bloc până când a distrus-o.

Întrebată de jandarmi, femeia a declarat faptul că, în timp ce se afla în apartamentul dânsei, a auzit foarte multe zgomote puternice, iar când a ieşit din apartament, a văzut un bărbat care lovea cu piciorul uşa de acces în bloc.  În momentul în care femeia i-a făcut observaţii, bărbatul a devenit mai agresiv, lovind uşa până când a distrus-o.

În urma declaraţiei femeii şi a verificărilor efectuate, jandarmii au identificat bărbatul în cauză. Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul acestuia, însă bărbatul a adoptat o atitudine neadecvată faţă jandarmi, refuzând să coopereze cu aceştia.

Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

vizualizari 648 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *