USR Tulcea mulțumește tulcenilor pentru încrederea acordată

USR Tulcea mulțumește tulcenilor pentru încrederea acordată

USR Tulcea mulțumește tulcenilor pentru încrederea acordată

“Mulţumim tulcenilor pentru încrederea acordată la alegerile parlamentare din 6 decembrie! Pentru prima dată Alianța USR Plus Tulcea va avea doi reprezentanți în Parlamentul României.” – scrie EugenTerente, proaspăt deputat și actual președinte al USR Tulcea.

Conform procesului verbal eliberat astăzi de Biroul Electoral Central, Tulcea va fi reprezentată în Parlament de Eugen Terente, la Camera Deputaților și de Costel Vicol, la Senat, din partea Alianței USR Plus.

“Prioritățile noastre în Parlament vor include programele de guvernare USR Plus. Fără Penali în Funcții Publice va deveni realitate! Proiectul celor 300 de parlamentari, DNA-ul pădurilor, Zero Taxe pe salariul minim și toate celelalte angajamente prezentate vor fi pe lista noastră de priorităţi.

Vom lupta pentru transparentizarea instituțiilor publice, astfel încât cetățeanului să nu-i mai fie îngrădit dreptul de a fi informat! Nu în ultimul rând, vom avea grijă ca sistemul educațional românesc să performeze.

Vă mulțumim pentru încredere și vă rugăm să urmăriţi pagina noastră: https://www.facebook.com/USRTulcea ! ” – mai prezizează tânărul deputat tulcean.

De menționat faptul că USR Tulcea a fost abandonat de către partenerul de alianță de la Plus Tulcea, atât în campania de la alegerile locale, cât și acum, la cele parlamentare, acel Plus (cu emanații puternice de minus) care și-a lăsat colegii de izbeliște în momente cănd era mai multă nevoie de ajutor! Cu alte cuvinte, meritul și laurii îi merită membri USR, care au mers înainte, indiferent de piedicile puse de parteneri și de problemele făcute în teritoriu, ceea ce face ca acest rezultat să fie mult mai valoros!

Felicitări și putere de muncă, domnilor noi parlamentari! E nevoie de așa ceva!

vizualizari 790 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *