Turneului Naţional de Kata, organizat de Nippon Budo Sport Tulcea

Turneului Naţional de Kata, organizat de Nippon Budo Sport Tulcea

Sâmbătă 5 iunie 2021 în sala de sport a Liceului Tehnologic “Anghel Saligny ” din Tulcea a avut loc prima ediţie a Turneului Naţional de Kata, organizat de Nippon Budo Sport Tulcea, preşedinte Pănuţa Nicolaie , sub patronajul Federaţiei Romane de Karate Kyokushin. La eveniment au participat peste 100 de sportivi de la 10 cluburi din Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Brăila, Iaşi, Moineşti, şi Tulcea. Acesta este primul eveniment după 16 luni de “lockdown competiţional” după cum a declarat şi Preşedintele FRKK, Gruia Docan!!
Pentru acest turneu ne-am pregătit cu sportivii mai mult de o lună de zile, cu toate că sau schimbat generaţiile am reuşit să obţinem rezutate remarcabile după cum urmează : 10 medalii de aur, 7 medalii de argint şi 19 medalii de bronz.
Din sportivii vechi şi consacraţi care au obţinut rezultate foarte bune: Pănuţă Albert, Covrig Delia, Toma Deea, Uncu David, dar sau evidenţiat şi sportivi noi care promit foarte mult în viitor , Gheorghiţă Irina, Rusu Mihai, Dragomir Ana Maria şi alţii!!
Arbitrii participanţi din partea clubului : Praz Laurenţiu care a fost director de organizare el fiind motorul turneului, Moroianu Gabriel arbitru de centru , Roman Robert, Uncu Vlad, Militaru Adrian, şi Roman Radu judecători de margine!
Cu această ocazie preşedintele federaţie a organizat o ceremonie de înmânarea a centurilor negre care au sosit din Japonia după examenul din noiembrie 2020, de la clubul nostru a fost nominalizat sportivului multiplu campion naţional şi internaţional Militaru Adrian, care acum este deţinător cu drepturi depline a centuri negre (shodan).
Turneu s-a desfăşurat respectând toate normele, măsurile şi restricţiile pentru siguranţa împotriva pandemiei COVID 19, toţi sportivi, instructori, arbitrii şi voluntarii participanţi au fost testaţi conform legii cu 48 de ore înainte de participare la eveniment.
Doresc să-i felicit pe toţi sportivii participanţi la turneu dar mai ales pe cei legitimaţi la clubul nostru pentru participare şi rezultatele obţinute, mulţumesc pe această cale Doamnei Directoare a Liceului Tehnologic Sultan Cristina pentru tot suportul şi sprijinul oferit ca să fie un eveniment cât mai frumos, mulţumesc părinţiilor voluntari care au muncit cot la cot cu noi ca să iasă un eveniment la superlativ, mulţumesc părinţiilor, bunicilor, suporterilor care stat afară, au fost disciplinaţi şi ne-au ajutat respectând toate regulile impuse.

Sensei Niolae Pănuţă

vizualizari 872 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *