Motociclist lovit de un Duster, la Insuliţă 

Motociclist lovit de un Duster, la Insuliţă 

Motociclist lovit de un Duster, la Insuliţă

Azi noapte în jurul orei 23.00, pe strada ing. Dumitru Ivanov, în dreptul complexului “Insuula” a avut loc un accident soldat cu rănirea unui participant la trafic.
Şoferul Dusterului a încercat să intre în prcarea de la malul lacului Ciuperca, nu s-a asigurat şi a lovit un motociclist care se deplasa regulamentar. În urma evenimentului, motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii, iar şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pe lângă acestea, va plăti din buzunar şi reparaţia celor două autoturisme avariate, chiar dacă erau staţionate în parcare.

UPDATE – IPJ Tulcea informează

În noaptea de 07/08.07.2021, polițiștii tulceni au intervenit la un accident rutier ce a avut loc pe str. Inginer Dumitru Ivanov din municipiul Tulcea.
La fata locului, polițiștii au constatat ca se produsese o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 26 ani din Galați și o motocicleta, condusa de un bărbat de 27 ani din Tulcea.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei.
Cei doi conducători auto posedau permis de conducere și niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența alcoolului.
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporala din culpa, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Foto: Dragoş Andriol

vizualizari 2,138 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *