LANSARE DE CARTE la Casa Avramide

LANSARE DE CARTE la Casa Avramide

LANSARE DE CARTE la Casa Avramide

 Joi, 19 mai 2022, la ora 16.30, la Casa Avramide – parter, din str. Progresului, nr. 32, va avea loc evenimentul de lansare a romanului ”Orașul ascuns” de Geo Naum.

Geo Naum s-a născut la Tulcea, oraş în care a urmat cursurile şcolii generale şi ale liceului şi unde a locuit până în anul 1982. Cursurile universitare le-a urmat la Universitatea din Galaţi, unde şi-a obţinut diploma de inginer de nave.

Activitatea profesională nu a avut legătură cu literatura, dar exerciţiul scrisului şi l-a format prin multitudinea de rapoarte prezentate, redactarea studiilor de cercetare ştiinţifică şi a proiectelor de acte normative elaborate prin cele câteva locuri de muncă prin care a trecut.

Înclinaţia spre artă şi literatură s-a manifestat atât ca cititor asiduu de literatură română şi străină sau devorând cu privirea multitudinea de picturi de prin muzeele vizitate şi albumele de reproduceri cu care şi-a îmbogăţit biblioteca personală, cât şi ca realizator de fotografii artistice sau filme de scurt metraj prin cinecluburile şcolare sau studenţeşti în care a activat din pasiune.

A debutat târziu, în primăvara anului 2005, în revistele literare ANTARES şi PORTO FRANCO care apar în Galaţi, cu fragmente dintr-o proză scurtă şi cu un pasaj din versiunea iniţială a romanului de debut. Dintre volumele publicate ne amintim : ”Pedeapsa de sine”,”Obsesia”, ”Careu de bonsai”, ”Năzărirea lui Haralamb”.

vizualizari 142 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *