O femeie agresată de soț a avut nevoie de sprijinul jandarmilor tulceni

O femeie agresată de soț a avut nevoie de sprijinul jandarmilor tulceni

 Ieri, în jurul orei 10.00, jandarmii au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină în sprijinul unei femei care era agresată de soț.

Pentru că bărbatul reclamat avea un comportament agresiv, aducând amenințări cu acte de violență atât forțelor de ordine, cât  și soției sale, refuzând totodată să  ofere date pentru stabilirea identității sale, jandarmii au procedaat la imobilizarea acestuia prin încătușare, fiind condus la IPJ Tulcea pentru continuarea cercetărilor.

Soția bărbatului reclamat a declarat că în urma unui conflict, a fost lovită de către soț, provocându-i mai multe echimoze pe mâini, picioare și spate. De teamă, aceasta a părăsit domiciliul, însă bărbatul s-a prezentat la ușa apartamentului unde locuia femeia, continuând să o amenințe cu acte de violență. Pentru a evita o tragedie, femeia a cerut sprijinul jandarmilor.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie și de asemenea, l-au sancționat pe acesta contravențional pentru refuzul de a furniza date  pentru stabilirea identității.

Din cauza comportamentului agresiv și pentru a evita punerea în practică a amenințărilor, s-a luat măsura internării bărbatului la secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

Informare IJJ Tulcea

vizualizari 1,954 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *