Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea promovează siguranța și educația în cadrul programului “Școala altfel”

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea promovează siguranța și educația în cadrul programului “Școala altfel”

La data de 8 noiembrie 2023 , Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a avut onoarea de a primi elevii clasei a XII-a a Liceului Teoretic “Ion Creangă” Tulcea, cu ocazia programului “Școala altfel.” În cadrul acestei vizite, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară au desfășurat o campanie de informare preventivă, concentrându-se pe educație, siguranță și prevenirea consumului de droguri.

Această colaborare specială între Liceul Teoretic “Ion Creangă” Tulcea și Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a oferit elevilor oportunitatea de a se familiariza mai bine cu munca și rolul poliției în comunitate.

Prin intermediul prezentării ofertei educaționale a Ministerului de Interne, elevii au descoperit posibilitățile de carieră în acest domeniu și au aflat mai multe despre domeniile de studiu disponibile. În plus, s-au desfășurat discuții cuprinzătoare despre fenomenul drogurilor, consecințele legale, sociale și asupra sănătății.

Polițiștii au adus în atenția elevilor aspectele negative ale consumului de droguri și au răspuns la întrebări, oferind informații esențiale pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine impactul acestui fenomen asupra societății și individului.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea consideră că astfel de colaborări și activități educaționale sunt esențiale pentru dezvoltarea tinerilor și pentru promovarea unui mediu sigur în școli și comunități. Ne bucurăm să fim parteneri în cadrul programului “Școala altfel” și să sprijinim educația și siguranța elevilor.

Comunicat IPJ Tulcea

vizualizari 1,911 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *