Trei şcoli intră în scenariul roşu şi două în scenariul galben!

Trei şcoli intră în scenariul roşu şi două în scenariul galben!

Trei şcoli intră în scenariul roşu şi două în scenariul galben, pentru următoarele două săptămâni

Vineri după amiază, prefectul Cristian Iordan a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, având ca obiectiv prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SarsCov-2.
În urma consultărilor, a fost elaborată Hotărârea nr. 46, care prevede că: “”încăpând cu data de 22 februarie până pe data de 7 martie 2021, ca urmare a incidenţei cumulate la mia de locuitori, calculate de către DSP, trei unităţi şcolare din judeţul Tulcea vor trece de la scenariul verde, la scenariul roşu.

Este vorba despre Şcoală gimnaziala din Crişan, Scoala gimnaziala Nicolae Iorga din Grindu şi Şcoala primară din Mineri.
Scanariul roşu presupune participarea fizică, zilnică, a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, precum şi participarea în sistem on-line a elevilor din celelalte clase.

De asemenea, vor trece din scenariul verde în scenariul galben Liceul teoretic Jean Bart din Sulina şi şcoala primară din Parches.
Scenariul galben presupune participarea zilnică, cu prezenţa fizică a preşcolarilor, elevilor din învăţământul primar şi a elevilor din anii terminali (a 8-a şi a 12-a), precum şi participarea on-line a elevilor din ceilalţi ani de studiu.

 

vizualizari 1,145 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *