Chef la Babadag, spart de polițiști!

Chef la Babadag, spart de polițiști!

Chef la Babadag, spart de polițiști!

Nu există săptămână fără ca Babadagul să nu iasă în evidență prin evenimente care atrag atenția, negativ vorbind, începând de la scandaluri, bătăi și până la atacuri sângeroase sau crime! Autoritățile par a fi complet depășite și, de cele mai multe ori, trebuiesc chemați luptătorii din forțele speciale ale poliției, pentru a opri relele. Babadagul pare, cel puțin în ultima perioadă, un orașl care poate fi condus numai cu ajutorul mascaților și al jandarmilor. Legea este, de cele mai multe ori, doar pe hârtie, “prieteniile” între cei ce conduc și “băieții deștepți” sunt la modă, iar o parte a populației face ce vrea, pentru că nu există decât o reacție slabă a unor autorități. Din păcate!

Azi, ca aproape în fiecare sfârșit de săptămână, petrecerile au fost, din nou, în atenția poliției. Fără a respecta vreo prevedere legală, fără a le păsa de absolut nimic, mai multe persoane au băgat mașinile scumpe în curte, au încins grătarele, au dat muzica la maxim și s-au pus pe petrecut, că doar ere logodnă, numai că…

“În cursul zilei de astăzi, polițiștii tulceni au constatat că într-un imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Babadag, se află în desfășurare un eveniment privat. Evenimentul a fost sistat, iar organizatorii, respectiv un bărbat de 35 de ani și o femeie de 54 de ani, ambii din orașul Babadag, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 20.000 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Totodată, polițiștii au identificat alte 21 de persoane participante la eveniment, care au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.
Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut şi recomandăm tuturor cetățenilor să nu se expună la riscuri, să respecte distanțarea fizică și să poarte masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise. De asemenea, respectaţi interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 22.00, deplasaţi-vă doar justificat!” – se precizează într-un comunicat al IPJ Tulcea.

 

vizualizari 751 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *