Copil de 6 ani, dat dispărut,  găsit de jandarmii tulceni

Copil de 6 ani, dat dispărut,  găsit de jandarmii tulceni

Copil de 6 ani, dat dispărut,  găsit de jandarmii tulceni

 Astăzi, 12 mai, în jurul orei 16.30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre dispariția unui minor în vârstă de 6 ani, din municipiul Tulcea.

Imediat, jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, unde mama minorului a declarat faptul că băiatul se afla în fața blocului, pe strada Alunișului,  împreună cu o minoră în vârstă de 9 ani și nu a mai revenit la domiciliu. Jandarmii s-au mobilizat și au pornit în căutarea copilului.

În urma activităților de căutare desfășurate de jandarmi, împreună cu mama minorului, după aproximativ  1 oră, în jurul orei 17.30, băiatul, în vârstă de 6 ani,  a fost identificat pe strada Alunișului. Acesta mânca o înghețată și se afla împreună cu fata de 9 ani, care a comunicat jandarmilor că s-au plimbat prin oraș, revenind apoi în fața blocului.

Copilul a revenit în brațele mamei, care le-a mulțumit jandarmilor pentru promptitudinea și operativitatea de care au dat dovadă.

Îndrumăm toți părinții să-și învețe copiii ca, în caz de nevoie, să se adreseze imediat jandarmilor sau oamenilor în uniformă.

Informare IJJ Tulcea

vizualizari 1,026 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *