Irina și Antonia medaliate cu argint la Festivalul Internațional de Șah al Brașovului ediția a V-a Poiana Brașov

Irina și Antonia medaliate cu argint la Festivalul Internațional de Șah al Brașovului ediția a V-a Poiana Brașov

Irina și Antonia medaliate cu argint la Festivalul Internațional de Șah al Brașovului ediția a V-a Poiana Brașov
În perioada 20-27.08.2021 în stațiunea montană Poiana Brașov s-a desfășurat Festivalul Internațional de Șah al Brașovului ediția a V-a Poiana Brașov, organizat de C.S. Șah Club Brașov și Primăria Municipiului Brașov.
La acest Festival Internațional de șah au participat peste 200 de jucători de șah legitimați la cluburile din : Republica Moldova, Germania, Belarus, Franța, Cipru și România.
Tulcea a fost reprezentată la această puternică competiție de trei sportivi ai clubului de șah ACS Logic Delta: Sarighioleanu Sebastian Laurențiu, Spiridon Antonia Maria și Voloșincu Irina, componenți ai lotului național și medaliați cu bronz la Campionatele Naționale de Șah pe Echipe – Iași 2021.
Turneul dedicat copiilor sub 10 ani s-a desfășurat pe parcursul a 9 runde, în sistem elvețian, cu timp de gândire 60 min + 30 sec / mutare / jucător. La acest turneu sportivele noastre, Irina Voloșincu și Antonia Spiridon, care dețin în palmares numeroase cupe și medalii deși au doar 9 ani, au reușit și de această dată să obțină rezultate excepționale, ceea ce ne face să fim mândri că Tulcea continuă să aibă sportivi de valoare .
La finalul celor 9 runde de joc , podiumul a fost dominat de fetele noastre , unde Irina a reușit să încheie competiția cu o singură înfrângere , obținând medalia de argint în clasamentul general , iar Antonia a obținut medalia de argint în clasamentul fetelor.
Această reuşită a sportivelor noastre a fost obținută nu doar prin talent ci și prin muncă, perseverenţă şi pasiune pe care le dedică acestui sport frumos şi nobil- şahul.
Felicitări fetelor!
Mulțumim părinților Irinei și Antoniei pentru implicarea și susținerea copiilor în acest sport minunat!
Deplasarea sportivilor la acest concurs a fost posibilă datorită sprijinului oferit de Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea prin proiectul ” Șah pe drum de munte ”, Vard Tulcea, Promotion Grup SRL și FAN Courier Tulcea, cărora le mulțumim!
ACS Logic Delta, întotdeauna a susținut și va recompensa sportivii care au obținut rezultate deosebite la Campionatele Naționale de Șah și aduc o imagine frumoasă șahului tulcean.
Apreciem munca depusă de sportivii de performanță ai clubului nostru și de aceea ne dorim să-i susținem pentru a-i motiva să continue acest sport frumos și nobil ” șahul”.
M. S.

vizualizari 352 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *