Laurențiu Sarighioleanu obține MENȚIUNE la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah 

Laurențiu Sarighioleanu obține MENȚIUNE la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah 

Laurențiu Sarighioleanu obține MENȚIUNE la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah

În perioada 20-22 mai 2022 în Sala Mare a Primăriei Municipiului Iași a avut loc etapa națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Șah – învățământ liceal.
Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah – învățământ liceal a fost un conscurs individual de șah organizat de Ministerul Educației , pe două secțiuni, fete și băieți.
Concursul s-a desfășurat pe parcursul a 7 runde în sistem elvețian , cu timp de gândire de 15 minute + 10 secunde /mutare/jucător, la care au participat 80 de elevi ( 40 băieți și 40 fete), câștigători ai etapelor județene.
Județul Tulcea a fost reprezentat de campionii județeni Sebastian Laurentiu Sarighioleanu (clasa a XI-a ) și Miron Andreea (clasa a XII-a ) , elevi ai Liceului Teoretic “Grigore Moisil”, care au fost coordonați de către doamna director Ivanov Camelia și domnul profesor Casian Cornel.
Laurențiu și Andreea sunt sportivi de performanță , pregătiți la clubul sportiv A.C.S. Logic Delta Tulcea.
La finalul celor 7 runde de joc, unde s-au întrecut cei mai buni elevi în sportul minții , Laurențiu a obținut Mențiune, fiind la jumătate de punct de ocupantul locului 3.
Ne bucură faptul că, județul Tulcea a fost reprezentat cu succes, performanța obținută de Laurențiu fiind cel mai bun rezultat școlar obținut la un concurs individual de șah de către un elev tulcean la etapa natională a O.N.S.S.
Felicitări, Laurențiu pentru că ai reprezentat cu cinste județul Tulcea!
Felicitări doamnei director Camelia Ivanov și domnului profesor Cornel Casian de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” pentru implicare și susținerea elevilor în sportul minții!
M.S.

vizualizari 138 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *