Karate kyokushin – 20 de luptători au promovat examenul de centură

Karate kyokushin – 20 de luptători au promovat examenul de centură

În perioda 6 – 8 noiembrie 2020 Clubul Sportiv Nippon Budo Sport a organizat seminarul zonal de karate kyokushin sub auspiciile Federaţiei Romane de Karate Kyokushin, care s-a încheiat cu examen de promovare în grad pentru 20 de sportivi. La eveniment au participat 40 de sportivi din Tulcea, Galaţi şi Brăila şi a fost condus de Sensei Pănuţă Nicolaie 4 Dan (Tulcea), senpai Moroianu Gabriel 2 Dan (Brăila), senpai Colisnicencu Daniel 1 Dan ( Galaţi), şi senpai Uncu Vlad 1 Dan ( Tulcea). Antrenamentele din cadrul seminarului au fost tonice, pline de informaţii utile pentru micii karateka dar în care a trebuit să fie respectate normele impuse de legislaţia în vigoare.

“Aşteptam cu nerăbdare anul 2021, ca să revenim la viaţă normală cu antrenamente normale, competiţii, socializare şi scăpăm de presiunea pandemică.
Vreau să mulţumesc pe această cale tuturor instructorilor, sportiviilor, părinţiilor şi susţinătorilor pentru prezenţa şi disciplina pe care au arătat-o la antrenamente.” a declarat sensei Nicolae Panuță, manager al Nippon Budo Sport.

vizualizari 1,157 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *