Cronica neagră a șoselelor. E plin de bețivi…

Cronica neagră a șoselelor. E plin de bețivi…

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Isaccei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Frecăței, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Poșta, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 24 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto pe strada Republicii, din Babadag, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Baia, în timp ce conducea un auto pe strada Republicii, din Babadag, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Văcăreni au depistat un bărbat de 35 de ani, din județul Constanța în timp ce conducea un auto pe raza localității Luncavița fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Beidaud au depistat un bărbat în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea un auto pe raza localității Beidaud, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul în cauză fusese anterior implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 48 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Mahmudiei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Turcoaia au depistat un bărbat de 45 de ani, din Turcoaia, în timp ce conducea un auto pe raza localității Turcoaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cerectare penală.

Informare IPJ Tulcea

vizualizari 800 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *