Polițiștii tulceni, ajutoare pentru Moș Crăciun

Polițiștii tulceni, ajutoare pentru Moș Crăciun

Polițiștii tulceni, ajutoare pentru Moș Crăciun

Încă de pe acum încep pregătirile pentru a avea un Crăciun de poveste. Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an și de a ne pune speranțe în viitor.

Pentru mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Dar, mai mult decât oricine, copiii nu ar trebui să își piardă nicicând credința în Moș Crăciun și spiritul sărbătorilor.

În acest context, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea în colaborare cu  reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  au vizitat zece familii de pe raza orașului Isaccea pentru a aduce zâmbetul pe fața copilașilor care îl așteaptă pe Moș Crăciun. Este momentul în care reînvie speranța, cînd oamenii devin mai buni și se apleacă spre tradiție și dragostea față de cei din jur. Este momentul spiritului magic al Crăciunului!

Astfel, polițiștii tulceni au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 15 copilași frumoși și veseli, cărora le-au dăruit din tot sufletul cadouri pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor și de a-i ajuta să își păstreze speranța.

Echipa IPJ Tulcea

vizualizari 1,022 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *