A ars o mașină într-un garaj, la Greci

A ars o mașină într-un garaj, la Greci

A ars o mașină într-un garaj, la Greci

În cursul nopții, în jurul orei 01:00, pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism aflat într-un garaj din localitatea Greci. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreaga anexă (garaj) cu pericol de propagare la locuința din apropiere. Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta, aproximativ o oră.
Proprietarul a suferit arsuri superficiale pe 10% din suprafața corpului la nivelul membrelor inferioare și superioare. Acesta a fost preluat și transportat la spital de către echipajul SAJ prezent la fața locului pentru investigații suplimentare.

Au ars autoturismul și garajul în totalitate, dar a fost salvată locuința învecinată. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

Informare ISU Tulcea

vizualizari 453 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *