Echipa Spartanii Angelo a adus și în acest an trofeul la Tulcea de la Autism 24H

Echipa Spartanii Angelo a adus și în acest an trofeul la Tulcea de la Autism 24H

 În acest sfârșit de săptămână, jandarmul Sorin Andrici a adus trofeul la Tulcea pentru al patrulea an consecutiv, clasându-se cu echipa sa de ultramaraton Spartanii Angelo pe locul I la Autism 24H.

 Echipa jandarmului a fost cea care a adunat 1764 km alergați pe nisip timp de 24 de ore pe plaja din stațiunea Mamaia, concurând cu 88 de echipe care au fost la start pentru a ridica trofeul Autism 24H.

Efortul maxim a reprezentat provocarea ediției și din acest an, însă ambiția pentru o cauză nobilă i-a adus pe membrii echipei Spartanii Angelo din nou în fruntea clasamentului.

,,Când unul dintre membrii echipei a fost nevoit să abandoneze cursa la miezul nopții din cauza unor probleme medicale,  echipa s-a mobilizat exemplar, dând dovadă de spirit de echipă, respect reciproc, dăruire și voință de a termina cursa în orice condiții” – Sorin Andrici.

De remarcat este și faptul că Sorin Andrici și-a depășit recordul personal, alergând anul acesta 192 km față de 186 km anul trecut.

Autism 24H este un eveniment caritabil care se află la ediția a VIII-a și care susține și promovează cauza copiilor cu autism, dar a reprezentat pentru jandarmul tulcean și un bun antrenament pentru participarea la Ultramaratonul de 24 H  ce va avea loc la Belgrad în perioada 23-24 septembrie 2023, acolo unde va reprezenta Jandarmeria Tulcea și România.

Informare IJJ Tulcea

vizualizari 336 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *