Noul guvernator a început să facă ordine în deltă

Noul guvernator a început să facă ordine în deltă

Noul guvernator a început să facă ordine în deltă

În data de 28.07.2021, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a emis Decizia Guvernatorului nr. 234 prin care se anulează Decizia nr. 209/12.07.2021 privind aprobarea regulilor pentru obținerea autorizației/permisului pentru desfășurarea activității de transport pasageri pe brațele Dunării și canalele interioare din RBDD.

Precizăm că autorizațiile/permisele pentru desfășurarea activității de transport pasageri pe brațele Dunării și canalele interioare din RBDD sunt obligatorii și se eliberează în condițiile anterioare emiterii Deciziei nr. 209/12.07.2021, conform legislației în vigoare.

Despre ARBDD

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) este instituția publică înființată în anul 1990 cu menirea de a institui un regim special de administrare a patrimoniului natural din domeniul public de interes național al Rezervației Biosferei Delta Dunării, în scopul conservării sale și al refacerii habitatelor degradate, în corelație cu activitățile economice ale populației locale sau limitrofe, atribuții conferite prin Legea 82/1993, modificată și completată ulterior.

vizualizari 1,014 

 

One thought on “Noul guvernator a început să facă ordine în deltă

  1. arbdd face ce știe cel mai bine …impiedică prin toate mijloaceleorice inițiativă economică privată prin măsuri haotice și anti constuționale.
    de fapt toată activitatea arbdd de la inființare până astăzi este lamentabilă.și distructivă ..peștii au dispărut,,,hienele au proliferat …populatia locală s-s-a redus la jumătate poluarea cu pet -uri și gunoaie de tot felul a atins dimensiuni de neânchipuit acum 30 de ani…
    ce este de făcut ?
    desfințati arbdd …refaceți patrimoniul autorităților locale și zonele de strictă rezervație treceți-le in subordinea Academiei Române

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *